Om Oss

Om hemsidan

Denna hemsidan finns för att ge tips och tricks för dig som gillar att festa. Sidan kommer att sporadiskt att uppdateras med olika blogginlägg som rör just fest och nattliv. Har du synpunkter på hemsidan eller förslag på ämnen - tveka in på att höra av dig!

Om mig som driver sidan

Tjena! Jag som startade den här bloggen heter Oscar och skulle kalla mig själv för festkung. Jag har alltid älskat att umgås med vänner och gärna över en öl eller två. Jag har under många år förfinat festandet och upptäckt (med hjälp av egna misslyckanden och läxor) flera smarta tips och råd som gör festandet smartare och roligare. Att starta en blogg där jag och andra likasinnade kan skriva om bra festknep kändes helt rätt. Hos mig hoppas jag att du ska få inspiration när du själv vill anordna en fest. Du ska även kunna läsa om bra klädtips inför olika sammanställningar och hur du blandar dina egna drinkar. Allt som rör festligheter helt enkelt.

Oavsett om du söker efter en nattklubb i Varberg, Göteborg, Stockholm eller Helsingborg, kan du utan problem ta del av mina tips och råd. Jag bad mina vänner lägga ett par kommentarer här om mig som festprisse och här är några av sakerna de sa:

”Oscars festande har alltid inneburit extremt roliga kvällar, vissa minns man, vissa minns man inte”

”Om jag bara fick bjuda en kompis på fest hade det utan tvekan varit Oscar”

”Jag kommer ihåg en hemmafest hos Oscars föräldrar (innan han själv flyttade hemifrån). Han passade på när päronen var borta ett par dagar. Han hade planerat den här festen i flera veckor och det blev så lyckat. Vi hade grillfest mitt under högsommaren. Slutade med en stukad fot men minnen för livet!”

 

Ja, säga vad man vill om detta. Jag älskar allt som har med party att göra och håller oftast på att planera för nästa fest. Du behöver ju inte bara bjuda in vänner och familj när du fyller år. Det finns alltid anledning till att ha kalas. Hittar du ingen orsak? Googla datumet så kommer du säkert hitta något land som firar nationaldag, eller någon film som firar jubileum.