Vilka är världens bästa nattklubbar?

Underhållning när den är som bäst! Men vad är egentligen bra underhållning? Svaret är klockrent, det varje individ underhålls av. Många personer föredrar teater, andra konserter, för en del räcker en promenad vid stranden medan andra måste iväg på dyra semestrar. Idag tänkte vi gå in på en slags underhållning som många, främst unga, bara älskar! Nämligen nattklubbar, och inte vilka nattklubbar som helst, men världens bästa. Är man främst intresserad av hemtrakterna eller Europa, kan man läsa om Europas bästa nattklubbar. Det vi tänkte se närmare på är de mest spektakulära nattshowerna som man kan ta del av och vart dessa finns. Listan är lång men vi plockar ut våra favoriter som vi faller er i smaken.

 

Världens populäraste nattlivsresorter

Vi känner alla till att det finns en rad resedestinationer som är extra festliga, dit många festliga själar helst åker. Magaluf på Mallorca, Ibiza, Pattaya i Thailand, Miami i Florida, Las Vegas, Saint Tropez i Frankrike, Amsterdam i Nederländerna och många fler. Dessa resmål har inte tvunget de bästa nattklubbarna utan är i sig fest- och nattlivsorter, populära för just detta. På dessa ställen är det oftast fest dygnet runt. Vissa av platserna är även hosts för världens bästa nattklubbar!

 

Amsterdam och Nattklubben Trouw

I Europa är det värt att satsa på en utekväll på Trouw. Med så många världsberömda DJs som kommer från Nederländerna kan du vara säker på att holländarna verkligen kan festa. Trouw ligger i ett gammalt tryckeri och är ett utmärkt exempel på vad som kan skapas när man samlar många människor i ett rum och visar upp musiken i Amsterdam.

 

Privilege i Ibiza – världens största nattklubb!

Privilege är världens största nattklubb med ett extremt högt tak som ger tillräckligt med utrymme för fantastiska shower med så många som 10 000 festsugna. Dessutom finns det en pool! Här finns världskända artister som uppträder, förut har man bland annat haft Tiësto och Armin van Buuren.

Här får ni ett smakprov på hur stämningen på Privilege är: 

 

“Welcome to Miami“, de bästa nattklubbarna Liv & Club Space!

Varma och soliga Florida, populära staden Miami, och Miami Beach, bjuder på spektakel! Liv och Club Space, är två nattklubbar som man känner till i hela världen. Båda två finns på samma ställe, i Miami. LIV eller ’54, (tidigare känd som Tropigala Lounge), är en del av det lyxiga Fontainebleau Miami Beach Hotel. Nyligen renoverad, med en underbar design och ett utmärkt Dynacord-ljudsystem, här har man tänkt på allt för en av de bästa nattklubbupplevelser du kan kan föreställa dig. Den andra klubben är en klassiker sedan 2000. Club Space har varit en viktig del av stadens nattlivsscen sedan det startades. Den är till och med krediterad för att återuppliva Miamis centrum. Festerna här kan fortsätta bokstavligen för evigt, tack vare klubbens 24-timmars licens.

 

Las Vegas, baby! Mer fest än du kan föreställa dig på “The Bank”

Hela staden är känd för festligheter, så det är nog självklart att några av världens bästa nattklubbar finns just här. The bank är mest känd och den bästa. Alla de stora Las Vegas hotell och kasinon måste ha sina egna high-end nattklubbar och hotellet The Bellagio är inget undantag. The Bank är snygg och elegant, det perfekta stället att varva ner på, eller kanske varva upp? … efter en lång dag vid blackjackbordet. 

 

Långt borta, i Tokyo finner man “Womb” nattklubb

En av världens mest eftertraktade nattklubbar. Detta är en ganska diskret plats – man skulle inte tänka så mycket på vad som finns bakom, när man ser det från utsidan, om man ens kan hitta det. Men interiören är tvärtom, med lasrar, böljande strålkastare och en enorm discokula som bidrar till en atmosfär som är allt annat än blygsam där festprissarna kan släppa loss och festa av sig. 

 

Man behöver inte resa långt för en bra utekväll

Hur mycket vi än tycker om stora och maffiga nattklubbar, kan det ibland vara omständligt att resa halva jordklotet. Om man älskar nattliv finns det goda alternativ i nästan alla storstäder. Därmed räcker det med att resa en bit eller till och med gå ut i den egna storstan eller närmaste sådan. Men en gång i livet, då bör man uppleva en spektakulär klubb och då kan man definitivt resa till en av världens bästa nattklubbar för en oförglömlig kväll. Eller natt, kanske vi ska kalla det. 

 

Lämna en kommentar